Our Gallery

Contact Info

[ opis proizvoda ]

Pergole

U Demartu verujemo da su kvalitet i dizajn osnvova za kreiranje modernog i prijatnog ambijenta. Bavimo se izradom pergola prema potrebi i želji naših klijentana, bilo da su vam potrebne pergole za terase ili dvorište. Aluminijumske, kao i drvene pergole proizvode se u sopstvenoj fabrici Demart D.O.O. u Beogradu. 

Pergola sistem je sistem automatskih tendi koja se može koristiti u kafićima, restoranima, terasama, baštama, hotelima ali i privatnim rezidencijama i kućama. Pogledajte neke od naših projekata i pozvite nas za više informacija o ceni pergola, rokovima izrade i drugim detaljima.

Pergola je stvorena da zatvorı otvorene prostore čineći ambijennt prijatnim u bilo kojim vremenskim uslovima.  Zahvaljujući našem velikom izboru modela i širokom rasponu boja, pergola pretvara spoljašnji prostor u maksimalno funkcionalno okruženje i pruža prelep ambijent.

Naši sistemi imaju zamračujuću membranu od 850 gr/m² težine, vodootporne, nezapaljive i nezapaljive (DIN 53354- DIN 53360). Obezbeđuje toplotnu izolaciju sa funkcijom izolacije od svetlosti. 

Pergole za terase

Pergole za terase čine kompletan automatizovani sistem koji pravi prelep ambijent u kome će te sigurno uživati. Ceo sistem za terase je otporan na sve vrste padavina. Kiša se skuplja i protiče kroz sistem oluka u prednjim vođicama prema stubovima gde je integrisana drenaža. 

Na ovaj načinn pergole za terase ostaju dugotrajne, bez potrebe za zamenom mehanizma ili same pergole. Pergole za terase kao i pergole za dvoršte su otporne na snežno opterećenje od 25 cm i brzinu vetra od 120 km/h

Pametni zimski dodaci  kontrolišu vodu u gornjem poklopcu tokom padavina  i omogućavaju sakupljanje, spuštanje u kišne tokove i transport napolje.

Pergole za dvorište

Pergole za dvorište je jedan proizvod kojim dobijate zaštitu od kiše i snega u vašem letnjikovcu, a uvek možete otvoriti pergolu za dvorište i uživati na otvorenom po lepom i vedrom vremenu. One mogu biti izradjene od aluminijuma i od drveta. Svi aluminijumski profili koji se koriste u sistemu pergola za dvorište proizvedeni su po najvišim standardima proizvodnje. Ceo sistem je otporan na sve vrste padavina. Kiša se skuplja i protiče kroz sistem oluka u prednjim vođicama prema stubovima gde je integrisana drenaža. 

Pergole sa led rasvetom

Po želji se može pretvoriti u zimsku baštu. Koristimo troslojni Blackout pvc od 900 gr m2. 

Garancija sistema pergola je 3 godine.

Demart sistemi (4 sezone udobnost) su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa svim vremenskim uslovima i koriste se širom sveta. Demart sistemi se široko koriste kao zimska bašta sa preklopnim staklom, kliznom staklenom ili aluminijumskom stolarijom i kliznim krovom.

Alu pergole

Alu pergole, su napravljene od najkvalitetnijih aluminijumskih delova koji pružaju dug vek trajanja  ali jednostvanije održavanje. Aluminijumske pergole su postavljene na vertikalne šine i  jednostvno se podešavaju. Demart sistemi mogu biti izradjene od aluminijumskog praha u bilo kojoj Ral boji.

Demart pokretne krovne šine postavljene na alu pergole su specijalne ekstruzije od aluminijumske legure, sa posebnom teksturom saća, koja uključuje mehanizam za kretanje i vretenaste točkove, i ne trebaju nikakvi čelični ili drveni dodatni nosači. Sistemi sadrže i mehanizam koji deluje kao noseća šina. 

Pergola u restoranu

Zbog toga pergole izradjene u Demartu ima moderan i estetski izgled. Svi priključni delovi za pergole i zavrtnji su izradjeni od INOKS-a tako da se idealno uklapaju aluminijusku konstrukciju i ostavljaju utisak kompaktnosti i estetske perfekcije.

Pokretne pergole

Pergole izradjene u Demart-u poseduju 3D membrane za zatamnjenje na bazi PVC-a. Poseduju motor i sistem automatizacije koji upravlja sistemom a pokreće ih KUPON cevasti motori.

Drvene pergole

U zavisnosti od specifičnih potreba klijenata kao i samog ambijenta vršimo izradu drvenih pergola po meri. Drvene pergole su idealne za prirodnu zaštitu od sunca u letnjim danima  u dvorištu privatnih rezidencija ali se idealno uklapaju i u enterijer terasa javnih objekata kao što su kafići, restorani, hoteli i drugi objekti. Pergole od drveta se izradjuju od najkvalitetnijeg drveta obloženim viskoizdržljivom zaštitom na sve vremenske prilike, uključujući sneg, kišu, vetar ali i jako sunce.

Pergola

Drvene pergole mogu biti izradjene i raznim bojama. Sam dizajn drvene pergole kao i oblik izradjujemo po merama. Više informacija o ceni kao i roku izrade možete dobiti pozivom na jedan od brojeva telefona na KONTAKT strani.

Cena pergola

Kada su u pitanju pergole cena zavisi od velikog broja faktora kao što je materijal od kog su izradjene (drvene ili alu pergole). Takodje, same dizmenzije pergola su parametar koji odredjuje cebu, zatim mehanizam koji se koristi, LED rasveta na pergola i druge komponente. Nakon procesuiranja vašeg zahteva kreiramo cenu pergola.

Pergola u hotelu

Za sva vaša pitanja možete nam poslati poruku putem našeg VhatsApp broja ili poslati e-mail iz odeljka za kontakt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Otvorite čet
1
Demart Serbia D.O.O.
Potrebna vam je pomoć? Postavite pitanje.