[ NAša ponuda tendi ]

Tende

Korišćenjem najkvalitetnijih materijala i primenom najboljih estetskih rešenja izradjujemo premium tende za sve tipove prvitanih i javnih objekata, tende za terase, tende za dvorište. Pogledajte neke od naših projekata izrade i ugradnje tendi. Pozovite nas za više informacija.

Tenda za terasu

Tende za terasu su idealno rešenje za zaštitu od sunca u vrelim letnjim danima ali i zaštita od vremenskih neprilika tokom zmiskog perioda. Uz kombinaciju najboljih materijala tende za terasu mogu kreirati predivan ambijent bilo da se tenda postavi na terasi u vašem stanu, bašti restorana i kafića, dvorištu ili balkonu. Tende su izradjene od aluminijuma visokog kvalitateta sa ili bez automatskog mehanizma za otvaranja odnosno zatvaranje tende. 

Tende mogu biti izradjene u raznim bojama. Za više informacija pozovite jedan od kontakt brojeva.

Tende za terase cena

Kada su u pitanju tende za terase cena za visi od velikog broja komponenti kao što su dimenzije tende, mehanizam za pokretanje tende za terasu, potrebne konstrukcije kao i platno od kog se izradjuje tenda. Detaljnu cene tende za terasu kreiramo nakon procesuiranja vašeg zahteva.

Tende za dvorište i bašte

Tende za dvorišta i bašte su najefikasniji način zaštite od sunca leti, i kiše i snega zimi. Demart izradjuje visokokvalitetne aluminijumske tende za bašte kafića, restorana, hotela i drugih ugostitljskih objekata. Automatski mehanizam omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje tendi pružajući predivan ambijent. Za više informacija o tendama za bašte i dvorišta nas kontaktirajte.

Tende

    Vaša email adresa će se koristit samo u cilju komunikacije vezane za proizvode Demarta. Obavezna polja su obeležena *

    This site is registered on wpml.org as a development site.