bioclimatic pergola
[ O nama ]

Demart Srbija

EMART ARHITEKTURA, koju je arhitekta Emre DEMIR pustio u rad 2005. godine u TURSKOJ – ISTANBULSKA ANATOLIČKA STRANA – TUZLINSKI OKRUG, započela je pružanje projektnih i aplikativnih usluga sa vrhunskim arhitektonskim i inženjerskim razumevanjem, nastavila svoje aktivnosti radeći unutrašnje i spoljašnje uređenje / renoviranje po sistemu ključ u ruke radi u rezidencijama i na radnim mestima REHAU, svetski brend, osnovao je radionicu Plastične stolarije i započeo proizvodnju.

Pored radova 2006. godine, počeo je da radi i na poljima aluminijumske stolarije, sistema zimske bašte, sistema spoljnih obloga.

U 2015. EMART ARHITEKTURA, održavajući svoja gradilišta u Istanbulu, svim provincijama Turske, takođe je počela izvoz u 8 različitih zemalja.

Kada je broj zemalja koje je EMART ARCHITECTURE izvezala 2020. godine premašio 20 i te zemlje se uglavnom nalaze na evropskom kontinentu, u Srbiji su počele pripreme za osnivanje nove fabrike koja je najbliža evropskom kontinentu i koja će pružiti veliku prednost posebno u transportnom delu.

EMART ARHITEKTURA je 2021. godine počela da proizvodi aluminijumske, staklene, zimske baštenske sisteme u Srbiji i celom svetu u svojoj novoj fabrici, koju je osnovala pod imenom DEMART u Beogradu, u Srbiji, u svojoj novoj fabrici u Bubanj Potoku, proizvodnom području od otprilike 1200 m2 i kancelarijskog prostora i izložbenog prostora od 150 m2.

Iste godine, kao rezultat ugovora koji je sklopio sa FORNAKS -om, svetskim brendom u sistemima stolarije od plastike i aluminijuma, počeo je da radi kao distributer u regionu Balkanskih zemalja kompanije.

EMART MIMARLIK /DEMART SRBIJA i dalje nastavlja svoje proizvodne i montažne aktivnosti u približno 40 zemalja sa širokim asortimanom proizvoda u proizvodnim centrima u Turskoj i Srbiji, sa markama Aluminijum, Staklo i REHAU.

[ proces rada ]

Od ideje do realizacije

Definisanje problema

Pokušavamo doći do ideje utvrđujući šta je potrebno našim kupcima u skladu sa njihovim zahtevima.

3D Vizualizacija projekta

Prikazujemo jedan-na-jedan rad sa procesom 3D modeliranja koji odgovara ukusu i stilu naših kupaca.

Isporuka i priprema izvodjenja
 
 
 
 
 
Izrada i montiranje

Kvalitetnom izradom i primenom dovršavamo proizvodnju traženih i omiljenih proizvoda do najsitnijih detalja i isporučujemo ih u kratkom roku.

bioclimatic-pergola_rolling-roof-pergola_pergola-turkey_rolling-roof-turkey_bioclimatic-pergola-turkey_aluminyum-cati_aluminium-systems-4-768x1024
This site is registered on wpml.org as a development site.