Our Gallery

Contact Info

[ opis proizvoda ]

Klizni krov

Krovna konstrukcija potrebna je apsolutno svim objektima, bez obzira na kvadraturu, namenu, dizajn i stil.  Za razliku od nekadašnjih, fiksnih i tradicionalnih rešenja ne tako dopadljivih pokrivki na prvi pogled, klizni krov je izbor sa kojim nema greške. Idealan spoj materijala, pokreta i dizajnova, stvara neverovatne mogućnosti prilagodljivih funkcija za svaki ambijent. Specijalno osmišljen dizajn konstrukcije od materijala najboljih performansi, koji odgovara svakom prostoru i čini ga praktičnim tokom čitave godine, jeste klizni krov.

Zahvaljujući snažnom panelu u vidu fleksibilnih aluminijumskih letvica, mogućnostima automatskog pokretanja i odličnih izolacionih svojstava, klizni krov se može koristiti tokom svih godišnjih doba, bez prodiranja temperature iz spoljašnjosti i uz maksimalan stepen zaštite enterijera. Kako su letvice kreirane od izdržljivog aluminijuma, klizni krov otporan je na visinu snežnog pokrivača od čak 50 centimetara. Obezbeđuju otvaranje do 65 stepeni, uz podešavanja konkretnog položaja aluminijumskih letvica. Na taj način, dobija se cirkulacija vazduha, svetlosti i sunčevih zraka onda kada to korisnici žele, ili potpuno zatvoren i prostor pun privatnosti kada se aluminijumske letvice na pokret daljinskog upravljača dovedu u zatvoren položaj.

Sistem kliznog krova

Postavljanje konstrukcije za klizni krov efikasna je procedura koju realizuje naš iskusni i profesionalni tim, za vrlo kratko vreme, a na bezbedan i pouzdan način. Aluminijumske letvice montiraju se na specijalno dizajnirane šine odgovarajućih dimenzija, dok se klizni krov može i pod određenim uglovima postaviti tako da ima potpuno ravan izgled površine. Pokretanje se vrši uz automatski cevasti motor i upotrebu tastera ili daljinskog upravljača.

Sistem kliznog krova montira se u svakoj vrsti vaga, bez ikakvih potreba da dodatnim instaliranjem konstrukcija od čelika ili srodnih materijala. Zahvaljujući preciznom i profesionalnom postavljanju šina i aluminijumskih letvica, ne nastaje ni najmanje slobodnog prostora koji bi propustio vazduh, hladnoću ili padavine. Iskusan tim obezbediće instaliranje sistema kliznog krova za kratko vreme i višegodišnje zadovoljstvo upotrebom bez potreba za servisiranjem. Klizni krov ima garanciju od godinu dana za rezervne delove.

Pokretni klizni stakleni krov

Kada se bira idealna varijanta i najbolji klizni krov, u bogatom asortimanu kupcima su dostupne višestruke mogućnosti izbora. Pored aluminijumske konstrukcije čvrstih letvica, pokretni klizni stakleni krov predstavlja još jednu inovativnu i estetski fantastičnu varijantu. Ovakav odabir predstavlja kombinaciju zaštite od padavina, sunčevih zraka, buke i temperaturnih promena. Zahvaljujući dizajnu koji podrazumeva potrebu čvrstog i najkvalitetnijeg stakla, osećaj relaksacije i komocije kao da se boravi u potpuno otvorenom prostoru je zagarantovan.

Mehanizam pokretanja podrazumeva mogućnost korišćenja tokom čitave godine, od kompletnog, delimičnog i potpunog otvaranja konstrukcije uz upotrebu dugmeta ili daljinskog upravljača, do zatvaranja i dobijanja izolovanog ambijenta. Preglednost koju daje pokretni stakleni klizni krov čini da se dobije potreban izvor svetlosti u objektima svih namena, uz relaksaciju i osećaj opuštenosti i mira.

Klizni krov u varijanti od pokretnih aluminijumskih letvica ili staklene konstrukcije predstavlja inovativno rešenje za svaki tip objekata, bez potrebe za postavljanjem dodatnih čeličnih delova, već uz jednostavno montiranje i laku upotrebu dugi niz godina. Kreiran u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti, klizni krov je potpuno siguran za upotrebu u ambijentu poslovnih ili privatnih namena, pružajući niz funkcija prilagođavanja uglova i položaja za dobijanje izvora svetlosti i cirkulaciju vazduha tokom svih godišnjih doba.

Klizni krov

Za sva vaša pitanja možete nam poslati poruku putem našeg VhatsApp broja ili poslati e-mail iz odeljka za kontakt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Otvorite čet
1
Demart Serbia D.O.O.
Potrebna vam je pomoć? Postavite pitanje.