Our Gallery

Contact Info

Naša priča

Kompanija osnovan od strane arhitekte Emre Demira 2005. godine, Emart Architecture je počeo da pruža aplikativne usluge sa vrhunskim arhitektonskim i inženjerskim razumevanjem. Nastavili smo sa aktivnostima uređenjem/renoviranjem unutrašnjih i spoljašnjih površina u rezidencijama i poslovnim objektima.

2006 godine započinjmo proizvodnju PVC-a, osnivanjem radionice za izradnu plastične stolarije REHAU, svetski poznatog brenda. Pored ovih poslovnih oblasti, počeli smo da je da poslujemo u oblastima aluminijumske stolarije, sistema zimskih bašta i sistema spoljnih obloga.

Do 2020. godine, broj zemalja u koje Emart Architecture pruža svoje usluge premašio je 20. Demart D.O.O. je napravio prvi korak, jer se ove zemlje pretežno nalaze na Evropskom kontinentu i Srbija, kao idealno rešenje nudi mnoge atraktivne mogućnosti i oblasti za buduća ulaganja.

Sa svojom proizvodnjom Demart DOO koji se nalazi Beogradu, Bubanj Potok 2021. godine, nastavlja da pruža svoje usluge u oblasti pergola, staklenih sistema i PVC-a širom Srbije. Kao firma, imamo proizvodnu površinu od 700m2 i izložbeni prostor od 100m2.

Iste godine, kao rezultat Ugovora koji smo sklopili sa Fornaksom, svetskim brendom za plastičnu i aluminijumsku stolariju, zauzeli smo mesto ovlašćenog distributera za Balkan.

Emart Arhitektura i Demart D.O.O. Sa svojim brendovima aluminijuma, stakla i REHAU nastavlja svoju proizvodnu i montažnu delatnost u oko 40 zemalja sa širokim asortimanom proizvoda u svojim proizvodnim centrima u Turskoj i Srbiji.

Naša misija

Kao Demart Doo, naša misija je da ispunimo sve Vaše zahteve na najbolji način, nudeći Vam naše proizvode najboljeg kvaliteta.

Naša vizija

Biti prvi brend koji preferiraju naši cenjeni kupci u oblasti pergola i pvc sistema na Balkanu.

Bioklimatska pergola u ugostiteljskom objektu 3

Naš Princip Rada

Definisanje problema

Pokušavamo doći do ideje utvrđujući šta je potrebno našim kupcima u skladu sa njihovim zahtevima. 

3D Vizualizacija

Prikazujemo jedan-na-jedan rad sa procesom 3D modeliranja koji odgovara ukusu i stilu naših kupaca.

Priprema izvodjenja

Isporuku narudžbi započinjemo dovršavanjem neto veličine i odabira materijala.

Izrada i montiranje

Kvalitetnom izradom i primenom dovršavamo proizvodnju traženih do najsitnijih detalja i isporučujemo ih u kratkom roku.

Zašto da odaberete nas?

Profesionalni pristup

Original design project of high quality raises profit – this is proved practice customers.

Premium proizvodi

Original design project of high quality raises profit – this is proved practice customers.

Zadovoljni klijenti

Original design project of high quality raises profit – this is proved practice customers.

Često postavljana pitanja

U nastavku možete pronaći odgovore na neka od pitanja koja imate o našim proizvodima i uslugama. Pored toga, za sva lična pitanja možete nam poslati poruku putem VhatsApp-a ili poslati poruku na temu iz odeljka za kontakt.

Možete naručiti proizvode koje želite da naručite preko naše VhatsApp linije ili direktno pozivanjem mog kol centra. U našoj kancelariji možete rezervisati sve detalje o proizvodima, plaćanju i isporuci.

Kao Demart doo, svi naši proizvodi su turskog porekla. Mnogi naši proizvodi se nalaze u našoj kompaniji u Bubanj potaku, a naše specijalne proizvode svakog meseca šalje naša kompanija Emart Architecture iz Istanbula.

Mnogo različitih proizvoda koje nudimo, posebno pergola sistemi, stakleni i PVC sistemi, razlikuju se u zavisnosti od količine proizvoda koju želite. Pored toga, cena naših sklopljenih proizvoda koje vam nudimo variraće u zavisnosti od lokacije projekta, broja radnih dana i vrste proizvoda koji će se koristiti.

Naši majstori koji služe u okviru Demart DOO pedantno postavljaju sve vaše projekte. Svi naši proizvodi obezbeđuju dvogodišnju garanciju na servis i uslugu nakon ugradnje.

Neki od proizvoda koje izaberete dolaze iz naše kompanije, a neki od njih dolaze iz naše kompanije Emart Architecture iz Istanbula. Nakon vašeg odobrenja projekta, naši proizvodi, koji su pripremljeni prema vašem zahtevu, stižu na našu adresu u proseku između 2 i 4 nedelje. Ukoliko su željeni proizvodi dostupni na našim zalihama, montaža se vrši u roku od 1 nedelje do 10 dana.

Svi naši proizvodi su testirani u nepovoljnim vremenskim uslovima i garantovana je trajnost. Međutim, u okviru garancije za sve probleme koje možete imati nakon isporuke i montaže vašeg projekta, vršimo inspekciju vaših proizvoda kada je to potrebno.

Otvorite čet
1
Demart Serbia D.O.O.
Potrebna vam je pomoć? Postavite pitanje.